For 21. gang uddelte Københavns Lærerforening Den Gyldne Pegepind. Denne gang til lærer på Grøndalsvængets Skole Irene Frimodt Hansen for sin massive indsats for tosprogsområdet.

Det var lærerkollegiet på Grøndalsvængets Skole, som havde indstillet deres kollega Irene Frimodt Hansen, fordi hun i mange år har ydet en særlig indsats modtageklasser og dansk som andetsprog.

”Irene Frimodt Hansen er med til at give en tryg og kvalificeret begyndelse for mange børn fra verdens konflikter med engagement og omsorg,” lød det blandt andet fra formand Jan Trojaborg, som uddelte prisen. 

”Hun er også en konstruktiv og kritisk røst overfor besparelserne på tosprogsområdet. Vi vil gerne hædre hende som en lærer, der har udført et fortræffeligt arbejde.”

Irene Frimodt Hansen modtog stående klapsalver fra generalforsamlingen. Se hendes tale:

Stor fejl at spare på tosprogsområdet

Det var en meget rørende oplevelse at få den Gyldne Pegepind, fortalte Irene Frimodt Hansen efterfølgende:

”Det er meget rørende, at mine kolleger har indstillet mig til prisen. Jeg håber, det at jeg modtager den kan være med til at sætte fokus på, at det virkelig er en – i mine øjne – stor fejl at skære ned på området i stedet for at udnytte de kompetencer og muligheder, det rummer.”

LÆS OGSÅ: Tosprogede lærere fyres i bundter

Med prisen følger 10.000 skattefrie kroner. 

PRESSEMEDDELELSE: Den Gyldne Pegepind uddelt

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.