Ferielejlighed Berlin

OBS - Vi opfordrer kommende lejere til, at holde sig orienteret om Corona situationen i Berlin på f.eks. udenrigsministeriets hjemmeside www.um.dk

Berlin og afbestilling af foreningens lejlighed som følge af lockdown på grund af coronasituationen

Når et medlem har bestilt foreningens lejlighed i Berlin har man i de fleste tilfælde også bestilt flybilletter m.v.

Lærerstandens Brandforsikrings hjemmeside fremgår følgende om afbestilling:

www.lb.dk/akutte-haendelser/rejse/coronavirus

Andre forsikringsselskaber end LB kan have andre vilkår

Har du yderligere spørgsmål til vedr. leje af lejligheden, kan du kontakte Camilla Olsen på co@kolonierne.dk eller pr. telefon på 3325 4425 TAST 1.

Københavns Lærerforenings  har besluttet, at lejere i første omgang skal søge dækning af udgifterne til lejemål mv. gennem deres flyselskab og forsikringsselskab.

I den udstrækning den enkelte lejer ikke kan få dækket lejeudgiften til lejligheden i Berlin kan der ved ansøgning til formanden for Københavns Lærerforening Lars Sørensen laso@dlf.org ske fritagelse for lejen.

Lars Sørensen
Formand

 

 

Oplev fantastiske Berlin med et ophold i KLF's lejlighed i Prenzlauer Berg.

Lejligheden er beliggende på 3. sal (elevator) i nr. 88 på Prenzlauer Allee, der er en livlig gade med masser af butikker. Området Prenzlauer Berg er et dejligt beboelseskvarter med gode parker og masser af restauranter.

Den lækre lejlighed er på 94 kvadratmeter og har to soveværelser med hver to senge. Der kan også ske opredning på en sovesofa i stuen. Desuden er der et dejligt badeværelse, et stort åbent køkken med fin spiseplads samt to altaner. 

På den anden side af gaden ligger Prenzlauer S-station, og der er flere sporvognsforbindelser, så det er nemt at komme til og fra lejligheden og ind til centrum.

NYT! Nu kan du selv tjekke ledige udlejningsdage via Koloniernes kalender. Booking skal fortsat foregå via Kolonierne på tlf. 3325 4425, TAST 1. HUSK du skal oplyse dit medlemsnummer (Du finder dit medlemsnummer på Min side på DLF.org)  Tjek ledige datoer her.

Udlejning kan ske løbende 1 år frem i tiden. Læs udlejningsvilkårene her.

Gældende for udlejninger i 2020 og frem: Der opkræves et bookinggebyr på 1.000 kr. pr. booking. Bookinggebyret bliver modregnet i lejen. En booking kan ikke ændres, kun aflyses. Man hæfter for bookinggebyret ved aflysning.

Priser:

Fra fredag kl. 12 - mandag kl. 9 - 3 overnatninger pris:  2.400 kr. 

Fra mandag kl. 12 - fredag kl. 9 - 4 overnatninger pris: 2.700 kr.

Fra mandag kl. 12 - mandag kl. 9 - 7 overnatninger pris: 4.050 kr.

Fra fredag kl. 12 - fredag kl. 9 - 7 overnatninger pris: 4.050 kr.

Lejen dækker slutrengøring, linned, håndklæder, el, varme, slitage samt alle løbende driftsudgifter.

Lejeren får ca. 1 uge før den aktuelle lejeperiode tilsendt et sæt nøgler, alm. oplysninger om lejligheden, kvarteret og Berlin samt vilkår for leje af KLF´s lejlighed.

Såfremt administrationen 14 dage inden konstaterer, at lejligheden ikke er udlejet i en periode, tilbydes medlemmer at kunne leje til halv pris.

Udlejningspriserne reguleres årligt i takt med løn og prisudviklingen. 

OBS! Bemærk nye betalingsbetingelser vedr. leje og depositum.

Grundplan

Billeder fra Berlin