Ferielejlighed Berlin

Del:

Oplev fantastiske Berlin med et ophold i KLF's lejlighed i Prenzlauer Berg.

Lejligheden er beliggende på 3. sal (elevator) i nr. 88 på Prenzlauer Allee, der er en livlig gade med masser af butikker. Området Prenzlauer Berg er et dejligt beboelseskvarter med gode parker og masser af restauranter.

Den lækre lejlighed er på 94 kvadratmeter og har to soveværelser med hver to senge. Der kan også ske opredning på en sovesofa i stuen. Desuden er der et dejligt badeværelse, et stort åbent køkken med fin spiseplads samt to altaner. 

På den anden side af gaden ligger Prenzlauer S-station, og der er flere sporvognsforbindelser, så det er nemt at komme til og fra lejligheden og ind til centrum.

NYT! Nu kan du selv tjekke ledige udlejningsdage via Koloniernes kalender. Booking skal fortsat foregå via Kolonierne på tlf. 3325 4425 HUSK du skal oplyse dit medlemsnummer – Tjek ledige datoer her.

Udlejning kan ske løbende 1 år frem i tiden. Læs udlejningsvilkårene her.

Priser:

Fra fredag kl. 12 - mandag kl. 9 - 3 overnatninger pris:  2.300 kr.

Fra mandag kl. 12 - fredag kl. 9 - 4 overnatninger pris: 2.600 kr.

Fra mandag kl. 12 - mandag kl. 9 - 7 overnatninger pris: 3.950 kr.

Lejen omfatter udgifter til slutrengøring, linned, håndklæder, el, varme, slitage samt alle løbende driftsudgifter.

Lejeren får ca. 1 uge før den aktuelle lejeperiode tilsendt et sæt nøgler, alm. oplysninger om lejligheden, kvarteret og Berlin samt husreglerne.

Såfremt administrationen 14 dage inden konstaterer, at lejligheden ikke er udlejet i en periode, tilbydes medlemmer at kunne leje til halv pris.

Udlejningspriserne reguleres årligt i takt med løn og prisudviklingen. 

Grundplan

Billeder fra Berlin