Ferielejlighed Berlin

Oplev fantastiske Berlin med et ophold i KLF's lejlighed i Prenzlauer Berg.

Lejligheden er beliggende på 3. sal (elevator) i nr. 88 på Prenzlauer Allee, der er en livlig gade med masser af butikker. Området Prenzlauer Berg er et dejligt beboelseskvarter med gode parker og masser af restauranter.

Den lækre lejlighed er på 94 kvadratmeter og har to soveværelser med hver to senge. Der kan også ske opredning på en sovesofa i stuen. Desuden er der et dejligt badeværelse, et stort åbent køkken med fin spiseplads samt to altaner. 

På den anden side af gaden ligger Prenzlauer S-station, og der er flere sporvognsforbindelser, så det er nemt at komme til og fra lejligheden og ind til centrum.

NYT! Nu kan du selv tjekke ledige udlejningsdage via Koloniernes kalender. Booking skal fortsat foregå via Kolonierne på tlf. 3325 4425 HUSK du skal oplyse dit medlemsnummer (Du finder dit medlemsnummer på Min side på DLF.org)  Tjek ledige datoer her. Det er ikke muligt at leje lejligheden i perioden 31/12 2018 - 20/1 2019 begge dage inkl. grundet istandsættelse.

Udlejning kan ske løbende 1 år frem i tiden. Læs udlejningsvilkårene her.

Priser:

Fra fredag kl. 12 - mandag kl. 9 - 3 overnatninger pris:  2.400 kr.  Fra 2020: 2.400 kr.

Fra mandag kl. 12 - fredag kl. 9 - 4 overnatninger pris: 2.700 kr. Fra 2020: 2.700 kr.

Fra mandag kl. 12 - mandag kl. 9 - 7 overnatninger pris: 4.050 kr. Fra 2020 : 4.050 kr.

Lejen dækker slutrengøring, linned, håndklæder, el, varme, slitage samt alle løbende driftsudgifter.

Lejeren får ca. 1 uge før den aktuelle lejeperiode tilsendt et sæt nøgler, alm. oplysninger om lejligheden, kvarteret og Berlin samt vilkår for leje af KLF´s lejlighed.

Såfremt administrationen 14 dage inden konstaterer, at lejligheden ikke er udlejet i en periode, tilbydes medlemmer at kunne leje til halv pris.

Udlejningspriserne reguleres årligt i takt med løn og prisudviklingen. 

OBS! Bemærk nye betalingsbetingelser vedr. leje og depositum.

Grundplan

Billeder fra Berlin