I hele november har KLF’s Instagram haft nyuddannede Marie Cecilie Rosenmeier som gæstevært. Her har Insta-følgerne kunnet få et indblik i Maries lærerliv på Grøndalsvængets Skole. Det har været en succes, hvor de første 200 følgere er rundet. I december overtager Joachim Lynge Thørner, der er TR på Lundehusskolen i Emdrup. Han ser frem til at vise sin skole frem for alle nysgerrige blikke.

 

Efter en lang, men spændende november takker Marie Cecilie Rosenmeier af fra sin gæsterolle som KLF’s Instagrammer. 25 små historier fortalt i tekst, billeder og video er det blevet til. Det har givet KLF flere følgere på det populære medie, og Marie har fået mange likes undervejs. Især er hovedpersonen glad for at have haft muligheden for at vise, hvad de laver på skolen – derudover er Marie ret tilfreds med hele forløbet:

”Det har klart været en positiv oplevelse for mig, fordi man oplever, hvor meget man egentlig laver med sine elever, som man har lyst til at dele som inspiration og give et direkte indblik i, hvor meget man har om ørerne og skal tage stilling til som lærer,” fortæller hun.

Marie ville hellere end gerne have fortsat med at dele billeder og video fra hendes hverdag på KLF’s Instagram.

”Jeg synes det har været en fed tjans, så jeg kunne sagtens have fortsat længe endnu. Her i december har vi en masse planer i min klasse, som jeg også gerne ville give KLF's følgere et indblik i,” siger hun og understreger, at hun glæder sig til at følge med i, hvad Joachim Lynge Thørner finder på. Han skal nemlig være december måneds vært på KLF’s Instagram.

Ny frontmand i julemåneden

For Joachim Lynge Thørner er Instagram et fortrukkent medie, som gemmer på en guldgrube af spændende historier om folks liv og gøremål. Han er spændt på opgaven som KLF’s Instagrammer:

”Jeg blev faktisk overrasket og beæret over at få tilbudt opgaven,” lyder Joachims reaktion på det lille julebijob, han har fået tildelt.

”Jeg ser frem til at kunne vise, hvad jeg og Lundehusskolen står for,” siger han og forklarer, at han gerne vil vise det store engagement, der er på skolen.

”For mig er det vigtigst at vise, at ’Lundehus’ har engagerede elever og medarbejdere. Vores nye skoleleder synes også, at projektet er spændende og bakker op om det,” afslutter Joachim.

Følg med på KLF's Instagram i december.

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.