Stem på KLF's kandidater

Bestyrelsen i KLF opfordrer medlemmerne til at stemme på bestyrelsesmedlem Kjell Nilsson og næstformand Lars Sørensen. København har brug for stærke kræfter i DLF's hovedstyrelse, lyder det fra bestyrelsen.

KLF | Af: Jan Klint 18. november 2015

Fra torsdag 19. november og frem til 1. december skal medlemmerne af Danmarks Lærerforening vælge de 18 kandidater, som får plads i hovedstyrelsen. Med fire københavnske kandidater er der behov for en klar udmelding, så stemmene i hovedstaden ikke bliver spredt i en sådan grad, at ingen af kandidaterne bliver valgt. Derfor kommer KLF's bestyrelse med en samlet anbefaling:

"De københavnske lærere har brug for at få valgt kandidater som er rodfæstet i KLF's bestyrelse, det får man med Kjell Nilsson og næstformand Lars Sørensen", understreger Jan Trojaborg på vegne af bestyrelsen.

KONKURRENCE: Vind en pølsevogn

I et medlemsbrev til medlemmerne af KLF skriver Jan Trojaborg: 'Det er vigtigt, at der vælges folk med rod i kredsene, for at arbejdet i foreningen kan hænge sammen med arbejdet i hovedstyrelsen. Tiden kalder på organisatorisk forankring i og forpligtelse over for kredsene, der jo repræsenterer medlemmerne bredt', afslutter formanden for KLF.

Del dine stemmer i to

Som medlem af Danmarks Lærerforening har man i alt 18 stemmer svarende til antallet af pladser i hovedstyrelsen. Man kan ved stemmeafgivelsen vælge, at bruge de 18 stemmer spredt på flere kandidater, eller alle stemmer på én kandidat. KLF's bestyrelse anbefaler, at medlemmerne fordeler deres stemmer på de to kredskandidater, Kjell Nilsson og Lars Sørensen.

Du kan stemme via dette link: Klik her.

Find de to kandidater på folkeskolen.dk hvor du også kan læse om de øvrige kandidater til hovedstyrelsen.

Læs mere: Kjell Nilsson

Læs mere: Lars Sørensen

Se hvor mange, der har stemt på din skole: STEMME-BAROMETER

 

 

 

Tilføj kommentar til artiklen

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.