3. søndag i advent: Jul i skolekøkkenet

Opdatering: Vinderne er fundet! Se KLFnet's juleadventskalender og vind biografbilletter for to personer. Der er to præmier til de vakse medlemmer af KLF, der kan svare på søndagens spørgsmål.

KLF | Af: Jan Klint Poulsen 10. december 2016

Ugens heldige vindere er:

Susanne Carl, pensionistafdelingen

John Gudmandsen, Lærer - Blindeinstituttet

 

I dag kan du se 3. afsnit af KLFnet’s adventsjulekalender. I fire små film bager otte børn julekager på forskellige københavnske folkeskoler. Det er ikke kun velduftende, knasende julekager, der fylder i hvert afsnit. Børnene, der går på forskellige klassetrin, taler undervejs om hverdagsfilosofiske emner, som måske giver stof til eftertanke. Denne gang er afsnittet optaget på Blågård Skole på Nørrebro, hvor to søde 1. klasses elever, Fridtjof og Alberte, taler om lærerne og skolen, mens de arbejder i skolekøkkenet.

Se søndagens afsnit herunder, og deltag i konkurrencen (er afsluttet) beskrevet under videoen.

Deltag i konkurrencen og vind biografbilletter

Hvis du er medlem af Københavns Lærerforening, kan du deltage i konkurrencen om 2 x 2 biografbilletter inklusiv sodavand og popcorn. Du kan frit vælge mellem 55 forskellige biografer i Danmark. Præmien sendes direkte til din adresse, eller kan hentes hos Københavns Lærerforening i hele december.

Dagens spørgsmål:  Hvad synes Fridtjof man skal gøre og sige, hvis der kommer nogle store drenge? (svaret behøver ikke være ordret)

Sådan deltager du:

Send dit svar i en mail til juleklf@gmail.com senest mandag 12. december kl. 12.00.  Konkurrencen er afsluttet. Vi trækker lod blandt de rigtige besvarelser og de to vindere vil fremgå her på siden umiddelbart efter kl. 12 mandag.

Bemærk, at du skal være medlem af KLF og skal svare korrekt på spørgsmålet. Du skal ligeledes skrive dit fulde navn og adresse, så vi kan sende præmien til dig. Ønsker du at afhente din præmie, skal du skrive det i mailen. Du kan ikke deltage i konkurrencen ved at skrive svaret i kommentarfeltet nedenfor.

Tilføj kommentar til artiklen

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.

Søren Ellesøe | 12. december 2016 KL. 06:22

- så skal man bare lukke døren og sige vi gider ikke ha det...

Carsten S Andersen | 11. december 2016 KL. 17:24

Hvis der kommer nogen store drenge, så skal man bare lukke og sige:"vi gider ikke have det"

Anni Madsen | 11. december 2016 KL. 14:06

Vi gider ikke at ha det

Jan Glifberg | 11. december 2016 KL. 11:14

Julekonfekt

Kirsten Lind | 11. december 2016 KL. 11:11

Så skal vi lukke døren