The Met - Metropolitan opera i New York

Igen i år slår vi dørene op til The Met - Metropolitan Opera i New York - og nyder at være tilstede i operaen, mens vi 20 pensionerede lærere sidder i vores behagelige sofapladser i Imperial Bio og oplever operaen The Met - Metropolitan Opera i New York

lørdag 29. februar kl. 10

Porgy og Bess er på en gang klassisk, jazzet, sofistikeret og folkelig. Fyldt med kendte melodier som Summertime, It Ain’t Necessarily So og Bess, You Is My Woman Now er forestillingens uforglemmelige ørehængere sunget og fremført i et unævneligt antal sammenhænge.
George Gershwins amerikanske ’folkeopera’, som han kaldte den, udspiller sig i 1920’erne blandt sorte amerikanere i den fiktive by Catfish Row i Charleston, South Carolina. Den handicappede Porgy forsøger at redde Bess ud af kløerne på hendes voldelige elsker, Crown og drug-dealeren Sportin’ Life, alt imens han selv forelsker sig hovedkulds i hende.

Book din billet hos sekretariatet på tlf. 33 22 33 22, hvor du også fortæller, om du går med til egenbetalt frokost efterfølgende på Cafe Vivaldi på Axeltorv.

Pris: 150 kr. som betales ved indgangen (og meget gerne på beløbet).

Bemærk at udeblivelse uden afbud kan medføre opkrævning af den fulde billetpris (220 kr.) Evt. afbud på dagen til 29269295.