Ferielejlighed Toscana

Skal ferien gå til skønne Toscana?

KLF tilbyder medlemmerne muligheden for at leje en dejlig ferielejlighed i hjertet af Toscana. Lejligheden på 1. sal med fire værelser ligger i et idyllisk landhus i den gamle italienske stil med smuk udsigt til vin- og kornmarker. Huset og de tre andre omliggende huse hører til et nærliggende slot, der producerer olivenolie og vin. Der er 3 km til byen Castelfiorentino med 20.000 indbyggere en lille times kørsel fra Firenze mod sydvest. Hér er der restauranter, marked, butikker m.v. og togforbindelse direkte til Firenze.

Der er tre soveværelser og en mindre stue, to rummelige badeværelser og køkken med opvaskemaskine og spiseplads. Der er centralvarme (til de køligere tider) og pejs i stuen. Rengøring inkluderet i lejeprisen, der er sæsonafhængig. Linned- og håndklædepakke afregnes på stedet. Til husene hører en opvarmet swimmingpool, hvortil hører 6 havestole. På fællesarealerne ved poolen er der en vaskemaskine, man kan anvende for 5 euro. Har man brug for hjælp er der et meget hjælpsomt engelsktalende værtspar. Om sommeren er der en café ved lejlighederne, og der er en enkelt restaurant en kilometer fra lejligheden.

Området er rigt på seværdigheder som Firenze, Pisa, Lucca, Sienna og den berømte middelalderby med de mange tårne San Gimignano, og der er mange muligheder for at besøge vingårde og hyggelige små landsbyer.

Af praktiske grunde lejer vi kun ud fra lørdag til lørdag.

Hvis man vælger at flyve til Italien, er der tre mulige destinationer: Pisa, Firenze og Bologna. Den sidste er nok den bedste forbindelse, hvilket betyder en times ekstra kørsel, hvis man lejer en bil, hvilket vil være det almindeligste, med mindre man selv kører.

 • Fin lille opholdsstue med åben pejs og dobbeltdøre, der gemmer på en fantastisk udsigt over vinmarker og et vinslot i horisonten. Lejligheden har tre soveværelser med plads til to sovende gæster i hvert rum. Foto: Jan Klint Poulsen

 • Lejligheden har tre soveværelser med plads til to sovende gæster i hvert rum. Foto: Jan Klint Poulsen

 • Lejligheden har tre soveværelser med plads til to sovende gæster i hvert rum. Foto: Jan Klint Poulsen

 • Lejligheden har tre soveværelser med plads til to sovende gæster i hvert rum. Foto: Jan Klint Poulsen

 • Lejlighedens charmerende køkken i ægte italiensk landsbystil. Foto: Jan Klint Poulsen

 • Lejligheden har to badeværelser. Et med badekar og et med bruseniche. Foto: Jan Klint Poulsen

 • Lejligheden har to badeværelser. Et med badekar og et med bruseniche. Foto: Jan Klint Poulsen

 • Lejligheden set fra pergolaen, der hører til lejemålet. Foto: Jan Klint Poulsen

 • Den hyggelige pergola. Foto: Jan Klint Poulsen

 • Den store fællespool deles med de andre feriegæster i de tre omkringliggende ferieboliger.

 • KLF's ferielejlighed ligger mellem en række andre ferieboliger i et hyggeligt område med en lille tilhørende café. Foto: Jan Klint Poulsen

Plantegning af ferielejligheden.
Plantegning af ferielejligheden.

Tjek ledige udlejningsdage via Koloniernes kalender. Booking forgår via Koloniernes kontor på tlf. 3325 4425. Husk at oplyse dit medlemsnummer (du finder dit medlemsnummer på Min side på DLF.org

Tjek ledige datoer her.

Priser 2018:

Skolernes sommerferie uge 27-32 begge uger inkl. er højsæson.

Priser højsæson: 5.700 kr. (Lørdag til lørdag)

Priser resten af året: 3.700 kr. (Lørdag til lørdag)

Lejligheden kan kun lejes til og med uge 46/2018.

Betaling

Senest 2 måneder før første lejedag.

Eller straks, hvis bookingen finder sted senere end de 2 måneder før.

Afbud

Alle pengene refunderes hvis lejemålet aflyses inden 2. mdr. før lejemålets begyndelse.

Hvis lejemålet aflyses efter 2 mdr. før lejemålets begyndelse forfalder det fulde beløb, og derved er det indbetalte beløb tabt.

Ekstra betaling:

Lejen inkluderer rengøring og forbrug af el, vand og gas, men såfremt gasforbruget overstiger 100 Euro på en uge opkræves merforbruget på stedet før afrejse.

Håndklæde og sengelinned er ikke inkluderet i lejen. Det koster 8 euro pr. sæt. 

En turistskat på én Euro pr. person over 14 år afregnes lokalt ved ankomst.

Lejer får tilsendt en nøgle, og der vil være en ekstra nøgle i lejligheden ved ankomst. Hvis en nøgle mistes betales 2.000 kr., da alle nøgler og låse-cylinder skal udskiftes.