Ferielejlighed Torø

Københavns Lærerforening har én feriebolig på Thorøgaard på den lille ø, Torø, ud for Assens på Fyn. Boligen udlejes gennem Koloniernes administration. Øen er landfast med Fyn i den forstand, at man via en lille gangbro kan gå over. Lejere af ferieboligen kan få deres bagage bragt over øen i bil (den tilsynsførende er behjælpelig hermed).

Forstanderboligen er indrettet med mange sovepladser og en fantastisk udsigt over Lillebælt. Lejligheden udlejes kun til KLF's medlemmer.

NYT! Nu kan du selv tjekke ledige udlejningsdage via Koloniernes kalender. Booking skal fortsat foregå via Kolonierne på tlf. 3325 4425 HUSK du skal oplyse dit medlemsnummer – Tjek ledige datoer her.

Forstanderboligen (plads til 7 personer)

2.900 kr. i skoleferieuger + efterårsferie (lørdag - lørdag)
2.400 kr. for andre uger (lørdag - lørdag) 
2.200 kr. for hverdagsuger (mandag - fredag) 
1.600 kr. for weekender

Gældende for udlejninger i 2020 og frem: Der opkræves et bookinggebyr på 1.000 kr. pr. booking. Bookinggebyret bliver modregnet i lejen. En booking kan ikke ændres, kun aflyses. Man hæfter for bookinggebyret ved aflysning.

Forstanderboligen åbner op for udlejning fra uge 29 i 2020.

Fra 2020 kan forstanderboligen ikke udlejes i skolernes sommerferie.

Yderligere oplysninger: Kolonikontoret tlf. 33 25 44 25 tast 1 for booking

Se video fra Torø og lejligheden

Som medlem af KLF er du medejer af en ø. Torø er en skøn, naturbeklædt ø, som kan skabe rammerne om en afslappende ferie.

Billeder fra Torø

Oplev den naturskønne ø