Ferielejlighed Malaga

KLF tilbyder medlemmerne mulighed for at leje en dejlig ferielejlighed ved den spanske solkyst. Lejligheden ligger i et helt nyt byggeri med kun 200 meter til stranden, og mellem stranden og lejligheden ligger et lille strøg med ca. 10 restauranter og cafeer samt et stort supermarked.

Det er en tre-værelses lejlighed med plads til op til seks personer. Der er to soveværelser med fire faste sengepladser, et badeværelse, stue med sovesofa og spiseplads til seks personer. Desuden er der et fuldt udstyret køkken samt en balkon. Der er aircondition og trådløst internet i lejligheden.

Møblerne er nye og pæne, og i god stil og kvalitet. Til lejlighedskomplekset hører der to store swimmingpools og en børnepool (pools er garanteret åbne fra 15/6 til 15/9 (evt. lidt før/efter). Der er parkering på aflåst område.

Beliggenhed

Lejligheden ligger på den spanske ”Solkyst”, nærmere bestemt på Benalmadena Costa.

Området er i dag meget mere interessant end det lidt kedelige ry, som grisefesterne, som foregik i dette område for årtier tilbage, har efterladt. Tæt på lejligheden findes by-områderne Benalmadena samt Fuengirola. Her er der noget for enhver smag. Der er restauranter, hvor man spiser meget billigt, og nogle gange også godt, og så er der bedre restauranter, hvor prisen er lidt højere, men kvaliteten også meget bedre. Priserne er dog under alle omstændigheder langt under dansk standard. 

Klimaet er meget behageligt og varmt. Fra tidlig forår til sent efterår er der næsten garanti for sol og varme. Og i de koldeste måneder, som er december, januar og februar, er det ikke ualmindeligt med sol dagen lang og dagtemperaturer over 20 grader.

Costa del Sol har dog meget mere at byde på end det gode vejr og restauranter for enhver smag. I lejligheden er der henvisning til gode tur-arrangører, som kan hjælpe jer, uanset om I vil en tur til Gibraltar  eller ud at fiske en dag på Middelhavet.

Her er nogle af de andre ting, som stedet byder på: 

- Smukke og oprindelige Andalusiske bjerglandsbyer kun ca. 15-20 km fra lejligheden.

- Tivoli-World: En forlystelsespark for barnlige sjæle ligger ca. 5 km fra lejligheden.

- Der er over 50 gode golfbaner indenfor 1 times kørsel. Når temperaturerne er moderate i vinterhalvåret, så er det perfekt at tage på golfferie på Costa del Sol.

Udlejningspriser 2019

Priserne er inklusive forbrug, slutrengøring og linnedpakke med håndklæder. Lejligheden udlejes fra lørdag til lørdag.

29. december 2018 - 5. januar 3.850 kr.

5. januar - 20. april 2019  3.450 kr.

Lejligheden kan kun lejes til og med uge 17/2019

Tjek ledige udlejningsdage via Koloniernes kalender (link herunder). Booking forgår via Koloniernes kontor på tlf. 3325 4425. Husk at oplyse dit medlemsnummer (du finder dit medlemsnummer på Min side på DLF.org

Se ledige datoer her.

Betaling

Senest 2 mdr. før første lejedag. Eller straks, hvis bookingen finder sted før de 2 mdr.

Afbud

Alle pengene refunderes hvis lejemålet aflyses inden 2. mdr. før lejemålets begyndelse.

Hvis lejemålet aflyses efter 2 mdr. før lejemålets begyndelse, forfalder det fulde beløb, og derved er det indbetalte beløb tabt.

Sådan kommer du fra Lufthavnen til lejligheden

Fra Malaga Lufthavn er det meget let at komme til lejligheden.

Adressen er: Calle el Coloso 1, 29630 Benalmáden

Der er flere muligheder:

Lejet bil:
Der er 15 km (20 minutters kørsel) fra lufthavnen. Det er meget billigt at leje bil på solkysten. Det koster ca. 100 Euro at leje en bil i ”Golf klassen” med plads til 5 personer i en uge. Og uanset hvor på solkysten man befinder sig, så er det en god ide at have en bil, hvis man vil ud at se mere end stranden og de restauranter og cafeer, som ligger i gåafstand fra lejligheden. Der er parkering på aflåst område lige ved lejligheden.

Tog:
Der kører tog 3 gange i timen mellem Lufthavnen til Benalmadena station, som ligger 1-2 km fra lejligheden (ca. 6 Euro i en taxa)

Taxa:
En taxa fra Lufthavnen til lejligheden koster ca. 30 Euro.