Synspunkt

Kom nu!

Det bekymrer mig, at Københavns Kommune ikke har en plan for, hvordan Folkeskolereformen skal implementeres. At man ikke kan komme med et udspil til, hvad eksempelvis understøttende undervisning er for en størrelse.

En skidt start

Er det lærerne der skal finansiere efteruddannelse i linjefag?

Udvikling eller discount undervisning?

Skolerne skal give flere timer til eleverne og udvikle en ny og spændende undervisning, men BR har besluttet, at de ekstra timer skal være til discountpris.

Det muliges kunst?

'Ved læsning af artiklen var det tydeligt, at der ingen kilde var til den helt misvisende og nedladende konklusion. Smed i første omgang avisen ad hekkenfeldt til og overvejede, for gud ved hvilken gang, at opsige den.'

Alt arbejde foregår på skolen fra august

BUF samler tillidsfolk og skoleledere til orientering om værnsregler sammen med SKK og KLF. Jan Trojaborg opsummerer synspunkter fra mødet i områderne Indre by og Østerbro.

Under forandring

Forandringer kan på den ene side give store arbejdsmiljø problemer, og på den anden side være positive for den enkelte og for arbejdspladsen.

Måske vi skulle tage den lidt med ro?

Lov 409 og den kommende folkeskolereform er vilkårene, vi skal arbejde under. Desværre nogle vilkår vi som lærere ingen andel har i. For elevernes skyld håber jeg, at al min skepsis om de kommende år bliver gjort til skamme!