Synspunkt

Nedskæringskultur eller demokratisk kultur?

Er det ok som kommunalpolitiker at skrive til forældrene, at deres børn hver dag møder dygtige lærere, når næsten hver femte, man har ansat, ikke har en læreruddannelse?

Hvem bestemmer egentlig?

I Københavns Kommune kan det være svært at finde ud af, hvem der egentlig træffer de vigtige beslutninger omkring byens folkeskoler. Det burde være politikerne i Børne- og Ungdomsudvalget, men er det i virkelighed ansatte i...

Når verdens bedste job bliver for hårdt

"Med al respekt, så er jeg tæt på at få en ’prop’ over, at ordet ”udfordring” ureflekteret anvendes, når der rent faktisk er tale om alvorlige problemer og grundlæggende systemfejl. Det er ikke til at holde ud at se kolleger...

Der er (fortsat) håb forude

På årets første dag efter konfettien er fejet op, nytårshattene er pakket ned og røgen fra den sidste raket har lagt sig, er der tid til at tænke tilbage på året, der er gået og se fremad med ønsker og fortsæt for 2019.

Investér i kvalitet

Det står ikke for godt til med skolereformen, konkluderer Inge Thomsen. Hun efterlyser politisk vilje til at ændre på lærernes rammer for arbejdet. Læs synspunktet her.

Tak, Erik!

Janne Riise Hansen sender sin dybfølte tak til lærer Erik Schmidt, der tog kampen op mod den håbløse uretfærdighed, da han blev tildelt en advarsel for at sige sin mening på et møde på sin skole. Læs med her.

Kan vi vente på kommissionen?

Tiden er inde til en ny lokalaftale, der skaber reelle og bedre arbejdsforhold til de københavnske lærere i hverdagen. Forbedringerne skal starte allerede nu, vi kan ikke vente på kommissionen.