Synspunkt

Det hænger ikke sammen!

Der er et stigende smittetryk i hovedstadsområdet og i København. Situationen er alvorlig og eksperter og myndigheder er begyndt at tale om en anden bølge.

Vores fagforening - vores fællesskab

Lærernes centrale arbejdstidsaftale er stemt igennem og erstatter lov 409. Der har været stor uenighed om aftalens værdi, og der har været en tydelig opdeling i vores organisation, - hvor efterlader det os som fagforening?

København - ”last movers”?

I en tid hvor det er meget populært og vigtigt at være ”first movers”, så insisterer Københavns Kommune på – når det kommer til læringsmålsstyring og synlig læring - at være ”last movers”.

Det er alvor – ny central arbejdstidsaftale nu!

Hvis vi ikke får den nye centrale aftale, så skal Esbjergs lærere gå på arbejde og blive udsat for den primitive ledelsesstil, som gælder i Lov409, og hvem ved - måske sker det også for os i KLF?

Pas på hinanden derude!

Den forandrede skolehverdag sætter lærernes og børnehaveklasseledernes sociale og kollegiale fællesskaber under pres.

Går det for stærkt?

Den 6. april annoncerede statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde, efter flere ugers nedlukning, at skolerne skulle genåbne fra onsdag den 15. april. Flere gange på pressemødet, blev det fremhævet, at åbningen skulle være...

Genåbning af skolerne – opgaven er sværere end svær

Vejledningen for gradvis, kontrolleret genåbning af skoler og fritidsordninger fra Sundhedsstyrelsen kom i går, og her blev opgaven konkretiseret, men absolut ikke mere overskuelig. Der vil være et utal af ting, som der skal...