Personalia

Tom Hubert Christiansen er død

Tom Hubert Christiansen fra Strandvejsskolen på Østerbro er pludselig død den 9. oktober 2015 - han blev 69 år. Læs kollegernes mindeord.

Tidligere skoleinspektør Jørgen Voigt er død

Jørgen Voigt, som tidligere var skoleinspektør på Rådmandsgades Skole døde tirsdag den 29. september 2015 kort før sin 90 års fødselsdag efter et langt og virksomt liv indenfor Københavns Skolevæsen.

Ny skoleleder på Lykkebo Skole

Der var masser af smil i aulaen på Lykkebo Skole, der torsdag eftermiddag dannede rammen om skolelederindsættelse af den nye frontmand Søren Friis. Efter 9 år på Lergravsparkens Skole som souschef indtager han nu ledelsesstolen...

Kaptajn – nu med kasket

Morten Biering blev officielt indsat som skoleleder efter 2½ år på posten. Det skete med maritim bravur 4. september, nu hvor Skolen i Sydhavnen langt om længe står færdigbygget som et af kommunens flagskibe.

Sommer: Jeg synes vi nåede noget

Efter 9 slidsomme år på posten som administrerende direktør i BUF blev Else Sommer 12. august takket for sin indsats i en proppet festsal på Rådhuset, hvor der blev krammet til den store guldmedalje.

Ny chef på Højdevangens Skole

Det er sjældent, at en skoleleder har en fortid som bioanalytiker. Men det har Højdevangens nye leder Gertrud K. Petersson. Læs Jan Trojaborgs beretning fra indsættelsen på Amager.

Djærv sønderjyde med glimt i øjet

Formanden for pensionistafdelingen i Københavns Lærerforening Hans Marcus Marcussen døde 2. august, efter kort tids sygdom. Savnet af ham er stort, ikke mindst blandt vennerne og kollegerne i pensionisternes bestyrelse. Læs deres...