Video: Interview med skoleborgmesteren om Brønshøj Skole

Tirsdag besøgte børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen Brønshøj Skole. Det skete i kølvandet på KLFnet.dk's omtale af det forsinkede skolebyggeri, der har skabt kritisable forhold for de ansatte og eleverne.

Nyhed | Af: Jan Klint Poulsen 13. september 2018

KLFnet.dk kunne søndag fortælle om de kritisable arbejdsforhold for lærere og elever på Brønshøj Skole, hvor nybyggeriet og renoveringen trækker i langdrag. 

Skolen skulle have været indflytningsklar ved skolestart, men da lærerne mødte ind efter sommerferien, var det til meldingen om, at byggeriet først ville være afsluttet 13. august. Det viste sig hurtigt heller ikke at holde, og nu er byggeriet forsinket helt frem til efterårsferien.

Imellemtiden har lærerne måtte rykke ind i skolens multisal, hvor 70 mennesker skal forberede sig, holde møder, pauser og spise. En uholdbar situation som nu ser ud til at få en politisk reaktion fra Københavns Rådhus.

LÆS OGSÅ: Ufærdigt byggeri presser lærerne på Brønshøj Skole

Tirsdag eftermiddag besøgte børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen Brønshøj Skole for at tale med skolens ledelse og se skolen. Afslutningsvis talte borgmesteren også med skolens tillidsrepræsentant, Birgitte Pedersen, som fik mulighed for at fortælle om lærernes arbejdsvilkår. Pressen var ikke inviteret med til borgmesterens besøg, men KLFnet.dk fik mulighed for et interview med borgmesteren efterfølgende.

Se videointerview med Jesper Christensen (S) her:

Denne artikel og tilhørende indhold udtrykker ikke nødvendigvis KLF´s synspunkter. Læs mere.

Tilføj kommentar til artiklen

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.