Sommerkoloni 2017: Ny digital tilmelding

I de kommende dage modtager alle elever på de københavnske folkeskoler sommerkolonifolderen med spændende og oplevelsesrige ferietilbud til børnene. I år er tilmeldingen til kolonierne blevet elektronisk, så det nu er nemmere at melde sig til.

Kolonierne | Af: Jan Klint Poulsen 10. januar 2017
Krabbefangst på havnen i Rørvig. Foto: Jennifer Jensen
Krabbefangst på havnen i Rørvig. Foto: Jennifer Jensen

Det kan være svært at forestille sig, at alt snart bliver grønnere, varmere og lysere. Især når den ene grå dag efter den anden, langsomt bytter januar-dagene ud i et kedeligt og langsommeligt tempo. Som et lyspunkt kan man allerede nu begynde at planlægge sin sommerferie. I hvert fald hvis man er elev i den københavnske folkeskole.

I denne uge kommer årets kolonifolder ud til skolerne og fra 15. januar kan elever og forældre tilmelde børnene til dette års sommerkolonier. Ferieugerne i år foregår fra uge 26 til og med uge 31. 

Tilmeldingen sker digitalt

Som noget nyt skal tilmeldingen til årets forskellige feriekolonier foregå ved digital tilmelding via kolonierne.dk. I folderen, der uddeles på skolerne kan elever og forældre orientere sig om hvordan tilmeldingen foregår samt læse om priser, og hvordan man søger friplads.

Oplev livet på en sommerkoloni. Se filmen herunder.

Læs også Jennifer Jensens single ’På sommerkoloni’

"Alt er, som det plejer at være, konstaterer lærerne samtykkende, mens de læner sig tilbage i solen på koloniens gårdsplads. Krudtet skal lige løbes af børnene her i starten, så hele kolonien skal undersøges – og det kan kun gå for langsomt. Mens børnene styrter på opdagelse fra den ene ende af koloniens grund til den anden, bliver der stillet spørgsmål i farten: Hvornår er der frokost, hvilken dag skal de i sommerland, hvornår kan de bade, og bliver den traditionelle krabbefiskerkonkurrence i Rørvig også afholdt i år?" 

Københavns Lærerforenings sommerkolonier har en fantastisk historie, som i denne single udfoldes i fortid, nutid, soundslides, video og flotte fotos. 

Læs singlen her.

Tilføj kommentar til artiklen

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.