I de kommende dage modtager alle elever på de københavnske folkeskoler sommerkolonifolderen med spændende og oplevelsesrige ferietilbud til børnene. I år er tilmeldingen til kolonierne blevet elektronisk, så det nu er nemmere at melde sig til.

 

Det kan være svært at forestille sig, at alt snart bliver grønnere, varmere og lysere. Især når den ene grå dag efter den anden, langsomt bytter januar-dagene ud i et kedeligt og langsommeligt tempo. Som et lyspunkt kan man allerede nu begynde at planlægge sin sommerferie. I hvert fald hvis man er elev i den københavnske folkeskole.

I denne uge kommer årets kolonifolder ud til skolerne og fra 15. januar kan elever og forældre tilmelde børnene til dette års sommerkolonier. Ferieugerne i år foregår fra uge 26 til og med uge 31. 

Tilmeldingen sker digitalt

Som noget nyt skal tilmeldingen til årets forskellige feriekolonier foregå ved digital tilmelding via kolonierne.dk. I folderen, der uddeles på skolerne kan elever og forældre orientere sig om hvordan tilmeldingen foregår samt læse om priser, og hvordan man søger friplads.

Oplev livet på en sommerkoloni. Se filmen herunder.

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.