Overborgmester Frank Jensen har fastslået, at ansatte i tjenesteøjemed i Københavns Kommune ikke flyver med RyanAir, fordi de ansatte der har uacceptable arbejds-forhold.

I en åben kommentar på de sociale medier skriver Jan Trojaborg til overborgmester Frank Jensen og øvrige BR-politikere om uacceptable arbejdsforhold for lærere på lejrskole:

Kære Frank! Kan du acceptere, at lærere, der er på lejrskole i døgndrift, kun får betaling for 14 timer pr. døgn, som det lige er blevet fastslået i en voldgiftsret? I 2013 hed det, at lærerne skulle ´normaliseres´. Det er da helt unormalt i Danmark, at man på en arbejdsuge kan komme til at arbejde gratis i mere end 37 timer, altså en hel uge oveni. Det er da dumping, så det klodser. Og hvad siger alle politikerne på Christiansborg, der har vedtaget Lov 409, der ligger til grund for den helt groteske dom? Var det jeres hensigt, at lærerne bare skal arbejde gratis, når de er ude på lejrskoler med deres elever for at give dem oplevelser og opleve livet uden for skolen? Det haster med et politisk svar og konsekvent indgriben.

Det her er én af jokerne i valgkampen. Lærerne ligger i bunden i kommunens trivsels-undersøgelse, dommen føjer spot til skade. Der arbejdes i BUF med en´Trivselspakke´. Efter dommen skal der mere til.

Hvad siger I i BR, og hvad siger jeres partier?

Jan Trojaborg, formand for KLF

Debat på facebook

De sociale medier er flittigt brugt i valgkampen både af politikerne, medierne og ikke mindst vælgerne. KLF har flere gange i dag postet forskellige indlæg i debatten om den afgørelse, som voldgiftsretten har afsagt om betaling for lejrskole-ophold. KLF opfordrer medlemmerne til aktivt at deltage i debatten på de sociale medier.

 

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.