Skoler uden overenskomst med KLF

KLF | Af: KLF's sekretariat 23. oktober 2015

Med jævne mellemrum får vi i Københavns Lærerforening forespørgsel om, hvilke skoler der ikke har en overenskomst, der omfatter medlemmer af KLF.

Det er et meget broget område og arbejdsvilkårene på skolerne er meget forskellige. Men fælles for fx nedenstående skoler er, at de ikke har overenskomst eller aftaler med Københavns Lærerforening.

Sputnik, Isbryderen, Behandlingsskolerne (herunder Fyrtårnet, Polaris, Karlsvognen, Barometeret), Basen og Søstjerneskolen.

Tilføj kommentar til artiklen

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.

Torben | 05. november 2015 KL. 09:58

Enig med Lars. Det er ydermere et politisk problem for Københavns Kommune, som visiterer elever til disse firmaer og på den måde medvirker til at undergrave den danske model

Lars | 27. oktober 2015 KL. 08:31

Det er et stort problem, ikke kun fordi de ansatte, som i mange tilfælde er medlemmer af KLF, ikke har ordentlige løn og ansættelsesforhold, men også fordi tilbud uden overenskomst underbyder de kommunale tilbud.

KLF har et samarbejde med de andre faglige organisationer i kommunen, der ligesom vi oplever et stigende problem med manglende overenskomst i de private tilbud og der vil være et tæt samarbejde og en koordinering af vore handlinger for skabt ordentlige forhold for de ansatte.