Foreningens mangeårige regnskabschef Lars Enkelund tabte mandag kampen mod kræften.

 

Lars Enkelund 1960 – 2015.

Lars blev ansat i foreningen i 1994. Hans arbejdsområde var foreningens regnskaber og it-systemer. Mange tillidsrepræsentanter havde derfor gennem årene kontakt til Lars om udgifter og rådighedsbeløb til KLF-afdelingerne.

Lars var med til at omlægge foreningens regnskabssystemer og stod i spidsen hver gang, der skulle indføres nye it-systemer. Et af de helt store projekter i de senere år var KLF´s fusionering med DLF, hvor Lars stod for de økonomiske beregninger ved sammenlægningen af de to foreningers Særlige Fonde.

Lars var et meget hjælpsomt menneske, der altid var villig til at give en hånd med både i arbejdsmæssige men også private sammenhænge. Man kaldte aldrig forgæves efter hjælp, hvis Lars var i nærheden.

Lars havde en meget stor passion for lystfiskeri. Heldigvis nåede han at rejse rundt i verden for at fange de store fisk, og hans begejstring for at fortælle lystfiskerhistorier fra det store udland var underholdende.

Lars vil blive stærkt savnet af alle de ansatte på Frydendalsvej. Vi har mistet en god kollega, en ven som kunne sætte kulør på hverdagene og bringe smilet frem.

Vores tanker går til Helle, Bjarke og Sara.

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.