Regnskabschef Lars Enkelund er død

Foreningens mangeårige regnskabschef Lars Enkelund tabte mandag kampen mod kræften.

Lars Enkelund blev ansat i KLF i 1994. Foto: Peter Garde

 

Lars Enkelund 1960 – 2015.

Lars blev ansat i foreningen i 1994. Hans arbejdsområde var foreningens regnskaber og it-systemer. Mange tillidsrepræsentanter havde derfor gennem årene kontakt til Lars om udgifter og rådighedsbeløb til KLF-afdelingerne.

Lars var med til at omlægge foreningens regnskabssystemer og stod i spidsen hver gang, der skulle indføres nye it-systemer. Et af de helt store projekter i de senere år var KLF´s fusionering med DLF, hvor Lars stod for de økonomiske beregninger ved sammenlægningen af de to foreningers Særlige Fonde.

Lars var et meget hjælpsomt menneske, der altid var villig til at give en hånd med både i arbejdsmæssige men også private sammenhænge. Man kaldte aldrig forgæves efter hjælp, hvis Lars var i nærheden.

Lars havde en meget stor passion for lystfiskeri. Heldigvis nåede han at rejse rundt i verden for at fange de store fisk, og hans begejstring for at fortælle lystfiskerhistorier fra det store udland var underholdende.

Lars vil blive stærkt savnet af alle de ansatte på Frydendalsvej. Vi har mistet en god kollega, en ven som kunne sætte kulør på hverdagene og bringe smilet frem.

Vores tanker går til Helle, Bjarke og Sara.

Tilføj kommentar til artiklen

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.

Leo Petersen, KYSTFISKEREN | 12. juni 2015 KL. 17:15

Jeg ser desværre alt for sent, at Lars er gået bort, og det rystede mig helt ned i min grundvold.

Fiskegruppen KYSTFISKEREN startede op i marts 1984, og Lars var ikke sen med sin indmelding, for præcis et år efter meldte han sig ind, og deltog herefter på en række gruppeture. Flere år senere fandt han andre græsgange, nemlig STRANDKARPEN. Til trods for det, bevarede han trofast sit medlemsskab af KYSTFISKEREN, og da han rundede de 25 år som medlem, besluttede jeg at udnævne ham til ÆRESMEDLEM af KYSTFISKEREN, som han så var helt frem til gruppens nedlæggelse med indgangen til 2014.

Det var ALT for tidligt vi skulle sige farvel til Lars.

Æret være hans minde.

Leo Petersen, KYSTFISKEREN

Anne Marie Stahl | 13. marts 2015 KL. 10:17

Jeg kendte Lars som et meget sødt og venligt menneske, som jeg ofte har fået en god snak med. Jeg havde især kontakt med ham, da afdelingslederne var organiserede i KLF. Det har berørt mig meget at han skulle herfra så tidligt.

Hvil i fred -Lars.

Anne Marie Stahl- Heibergskolen

Jan Klint | 06. marts 2015 KL. 08:10

Lars var uden tvivl en god kollega, hjælpsom og imødekommende. Jeg nød til fulde at høre hans historier og skæve vittigheder.


Man gik altid fra hans kontor med et smil på læben.


Hvil i fred, hr. Enkelund.

Vi savner dig!

Kh. Klinten