Nyuddannet lærer overtager KLF’s Instagram i hele november

Hvem er bedre til at skildre hverdagen som lærer - end en lærer? Derfor laver nyuddannede Marie-Cecilie Rosenmeier et såkaldt takeover af KLF’s Instagramprofil i den næste måned. Hver dag kan alle følge med i hendes lærerhverdag på det populære medie.

Nyhed | Af: Jan Klint Poulsen 01. november 2016
Bag @mcrosenmeier er lærer Marie-Cecilie Rosenmeier, der overtager @kbhlaerere i november. Foto: Screendump fra Instagram
Bag @mcrosenmeier er lærer Marie-Cecilie Rosenmeier, der overtager @kbhlaerere i november. Foto: Screendump fra Instagram

Et billede af en grøn tavle med spørgsmålet ”kan vi folde en flip flap?” og et flueben, der fortæller, at opgaven er løst. Det er lærer Marie-Cecilie Rosenmeier, der har lagt billedet op på hendes Instagram. Hun er nyuddannet og nyansat på Grøndalsvængets Skole i Københavns nordvestkvarter. Hun er flittig bruger af de sociale medier, men Instagram er det medie, hun bedst kan lide, fortæller hun:

”Instagram er med til at give et indblik i, hvad folk laver i deres hverdag. Det kan nogle gange være ligegyldige ting, men det er sjovt at følge med i folks liv. Det gælder både dem, man kender, men det er også spændende at følge med, når organisationer, idoler og folk, der repræsenterer ens interesser, deler noget”.

Nu er hun inviteret til at overtage KLF’s Instagramprofil i november af redaktionen bag KLFnet.dk. Det betyder, at alle billeder på foreningens profil i denne måned vil blive lagt op af hende. En mulighed hun hurtigt sagde ja tak til:

”Jeg synes, det er en alletiders mulighed for at vise, hvad hverdagen i den danske folkeskole byder på for en nyuddannet lærer som mig. Både den positive og gode side, men også den stressede og realistiske del af lærerfaget,” siger hun.

Ikke for rosenrødt

Marie-Cecilie Rosenmeier er 25 år og har læst til lærer på Zahle Seminarium, hvor hun blev færdiguddannet i sommer med linjefagene dansk, madkundskab og fransk. I august blev hun ansat på Grøndalsvængets Skole. Hun er dansklærer i 1. klasse, og derudover underviser hun i fransk i 5. til 7. klasse. Hun er meget glad for sit arbejde som lærer, alligevel er hun opmærksom på at jobbet også kan være hårdt.

”Min bekymring er nok, hvis jeg får mine billeder til at virke enten alt for rosenrøde eller alt for negative. Det er ikke meningen. Jeg synes bestemt, at begge ting findes i lærerfaget, og der er helt klart flest af de positive oplevelser. Men jeg er fortaler for at vise den realistiske del af lærergerningen, når jeg overtager KLF’s Instagram,” siger Marie-Cecilie Rosenmeier.

Følg Marie-Cecilie Rosenmeiers takeover på Instagram. Klik her.

Tilføj kommentar til artiklen

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.