En fusion mellem de to erhvervsskoler SOSU C og SOPU betyder, at Københavns Lærerforening fra 1. januar 2019 har fået 39 nye medlemmer, der tidligere har været tilknyttet Brøndby Lærerforening. De to erhvervsskoler samles fremover under navnet SOSU H. KLF byder alle de nye medlemmer velkommen.

Social- og Sundhedsskolerne SOSU C og SOPU er i gang med en fusionsproces, der rent praktisk betyder, at de undervisere, der til daglig arbejder på SOSU C i Brøndby, Gladsaxe og Herlev, bliver medlemmer hos Københavns Lærerforening. 

Der var allerede op til fusionen et godt samarbejde mellem tillidsrepræsentanterne Jeannette Larsen og Dorte Tind fra de to erhvervsskoler, som nu bliver én samlet skole med forskellige lokaliteter. 

”Jeg oplever også et fantastisk samarbejde med KLF og er glad for, at vi bliver en del af en stor kreds med flere resurser, siger Dorte Tind, der er TR på de tidligere SOSU C-skoler. Hun understreger samtidigt, at de har været glade for tilknytningen til Brøndby Lærerforening.

I Københavns Lærerforening er to konsulenter tilknyttet underviserne på SOSU H. Det giver ifølge Anne Lindegaard, konsulent i KLF, et stærkt udgangspunkt for samarbejdet.

Denne artikel og tilhørende indhold udtrykker ikke nødvendigvis KLF´s synspunkter. Læs mere.

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.