Ny lejlighed i Rom nu

Hold øje med din e-boks 21. november. Her kan du nemlig læse Feriefondens folder for 2017, men allerede fra i morgen kan du leje den skønne lejlighed i Rom for resten af 2016.

Tilbud | Af: Jan Trojaborg 16. november 2016

Feriefonden har gjort et nyt kup i den evige stad. Vi har købt en skøn lejlighed, hvorfra der fra altanen er udsigt til Peterskirkens altid lysende kuppel. Det er muligt at leje den fra 17. november for resten af 2016, så det gælder om at være hurtig på tasterne, hvis julen skal holdes i Rom.

Det er også muligt fra 1. december at leje den første Rom-lejlighed, der ligger i kvarteret Aurelia heller ikke langt fra Peterskirken.

Gå derfor ind på kkferiefond.bookhus.dk og hav dit medarbejdernummer fra lønsedlen parat (se øverste højre hjørne).

21. november tikker Feriefondens folder for 2017 ind i din e-boks, så hold et vågent øje med posten. Der kan fra 1. december bookes for hele 2017 bortset fra skolesommerferien. Pensionister kan dog kun booke 8 uger frem. I sommerferien er der mulighed for at vinde en destination i Feriefondens lodtrækning. Deltag, for der er ret gode vindermuligheder. Der er både dejlige sommerhuse i Danmark og en række fine lejligheder rundt om i Europas storbyer. (Den nye ferielejlighed i Rom har nr. 100 i systemet)

God fornøjelse

Jan Trojaborg, formand for Københavns Kommunes Feriefond

Tilføj kommentar til artiklen

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.