Ny konsulent hos KLF

Efter sommerferien bliver bestyrelsesmedlem Nina Boertmann ansat som konsulent i Københavns Lærerforenings sekretariat. Nina Boertmann forlader dermed arbejdet som lærer på Utterslev Skole efter 14 år, ligesom hun også udtræder af bestyrelsen inden jobstart til august.

KLF | Af: Jan Klint Poulsen 20. juni 2017
Nina Boertmann modtog blomster fra formand Jan Trojaborg efter den glade melding om ansættelsen som konsulent hos KLF. Foto: Jan Klint Poulsen
Nina Boertmann modtog blomster fra formand Jan Trojaborg efter den glade melding om ansættelsen som konsulent hos KLF. Foto: Jan Klint Poulsen

Stillingen som konsulent i KLF viste sig at være en eftertragtet stilling, hvor 44 ansøgere søgte jobbet. Ansættelsesudvalget valgte fem kvalificerede kandidater ud til samtale, og det var her, at Nina Boertmann viste sig at være den bedst egnede til stillingen i lærerforeningen.

Formand Jan Trojaborg, der deltog som bestyrelsens repræsentant i ansættelsesudvalget, begrundede valget af Nina Boertmann for KLF’s bestyrelse og ansatte i sekretariatet mandag formiddag:

”Nina har nogle stærke bud på, hvordan vi styrker tillidsrepræsentanternes rolle, og hvordan vi styrker fællesskabet ude på skolerne. Derudover kommer hun med en stærk faglig baggrund, som vi ser frem til at få gavn af i foreningen.”

Det var en glad Nina Boertmann, der mandag fik at vide, at bestyrelsen bakkede op om ansættelsesudvalgets indstilling til, at hun skulle tilbydes stillingen.

”Jeg ser frem til at bruge min politiske erfaring fra bestyrelsesarbejdet i den direkte medlemskontakt i sekretariatet,” siger Nina Boertmann, som håber, det kommer både sekretariatet og medlemmerne til gavn, at hun kommer direkte fra skolehverdagen og kan bidrage med input fra lærernes virkelighed ude på skolerne.

Nina Boertmann udtræder af KLF’s bestyrelse pr. 1. august. Dermed indtræder 1. suppleant Eva Stemann fra Sortedamskolen som bestyrelsesmedlem frem til bestyrelsesvalget i 2018. Eva Stemann har tidligere været medlem af KLF’s bestyrelse i perioden 2012 – 2015. I den mellemliggende periode har hun, udover lærerjobbet på Østerbro, været kongresdelegeret og deltaget aktivt i forskellige aktiviteter i KLF-regi, senest ved Folkemødet på Bornholm.

Tilføj kommentar til artiklen

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.

Morten Petersen UU | 22. juni 2017 KL. 11:46

Tillykke Nina du bliver supergod på den pind.

jørgen andreasen | 21. juni 2017 KL. 19:57

Stort tillykke. Hvor flertallet bliver på land, går du til havs. [FM17] Alt godt.

Anders Willadsen | 21. juni 2017 KL. 10:33

Nepotisme, det forhold, at en person eller organisation tilgodeser og foretrækker slægtninge og venner frem for andre, især ved besættelse af stillinger.

Monica Edelmann | 20. juni 2017 KL. 19:26

Tillykke Nina! Jeg vil savne dig som kollega.