Medlemstilbud: Ny ferielejlighed i Toscana

Nu kan du som medlem af Københavns Lærerforening leje en skøn feriebolig i Toscana, Italien. Læs mere om lejligheden her, og se billeder fra området.

Tilbud | Af: Jan Trojaborg 19. februar 2018

Nu kan du som KLF-medlem leje en dejlig lejlighed i smukke landlige omgivelser i Toscana. Der er allerede mulighed for at booke ferielejligheden nu med virkning fra 4. marts med vinterlukning 18. november.

Se flere fotos og tjek priser på ferielejligheden her

Lejligheden på 1. sal med fire værelser ligger i et idyllisk landhus i den gamle italienske stil med smuk udsigt til vin- og kornmarker. Huset og de tre andre omliggende huse hører til et nærliggende slot, der producerer olivenolie og vin. Der er 3 km til byen Castelfiorentino med 20.000 indbyggere en lille times kørsel fra Firenze mod sydvest. Hér er der restauranter, marked, butikker m.v. og togforbindelse direkte til Firenze.

Der er tre soveværelser og en mindre stue, to rummelige badeværelser og køkken med opvaskemaskine og spiseplads. Der er centralvarme (til de køligere tider) og pejs i stuen. Rengøring inkluderet i lejeprisen, der er sæsonafhængig. Linned- og håndklædepakke afregnes på stedet. Til husene hører en opvarmet swimmingpool, hvortil hører 6 havestole. På fællesarealerne ved poolen er der en vaskemaskine, man kan anvende for 5 euro. Har man brug for hjælp er der et meget hjælpsomt engelsktalende værtspar. Om sommeren er der en café ved lejlighederne, og der er en enkelt restaurant en kilometer fra lejligheden.

Området er rigt på seværdigheder som Firenze, Pisa, Lucca, Siena og den berømte middelalderby med de mange tårne San Gimignano, og der er mange muligheder for at besøge vingårde og hyggelige små landsbyer.

Af praktiske grunde lejer vi kun ud fra lørdag til lørdag. Se ledige perioder og de meget rimelige priser her.

Hvis man vælger at flyve til Italien, er der tre mulige destinationer: Pisa, Firenze og Bologna. Den sidste er nok den bedste forbindelse, hvilket betyder en times ekstra kørsel, hvis man lejer en bil, hvilket vil være det almindeligste, med mindre man selv kører.

Tilføj kommentar til artiklen

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.

Susanne B. Koefoed | 28. november 2018 KL. 20:56

Hvordan kan man booke denne lejlighed?