Kolonierne har fået ny hjemmeside

Hvert år er tusindvis af børn afsted på Københavns Lærerforenings sommerkolonier. Nu har Kolonierne fået en ny hjemmeside, som giver et nemmere overblik for både kolonibørn, personale og folk, der gerne vil leje bygningerne.

Den nye hjemmeside har et mere indbydende udseende og en langt mere brugervenlig opsætning, fortæller leder af Kolonierne Søren Freiesleben.

Ideen om en ny hjemmeside har ulmet længe på kolonikontoret, så det er en glad leder af Kolonierne, Søren Freiesleben, der nu kan præsentere hjemmesiden online.

”Vi er rigtig glade for den nye hjemmeside. Den gamle var statisk og uinspirerende. Med den nye har vi fået en langt mere brugervenlig og indbydende side, som præsenterer vores kolonier meget bedre og er lettere at navigere på,” siger han.

Den nye hjemmeside er responsiv, så den passer til alle platforme – fra computere til mobiler og tablets. Samtidig er det blevet lettere at finde rundt på siden, som nu er opdelt ud fra om man skal på sommerkoloni eller gerne vil booke bygningerne.

Nemmere udlejning

Det er også blevet mere overskueligt at leje kolonierne til for eksempel familieture. Man kan let søge kolonierne frem ud fra for eksempel et ønsket antal sovepladser, eller vælge ud fra koloniernes beliggenhed på et kort. Kolonierne er indbydende præsenteret med både galleri, plantegninger, en beskrivelse af kolonien samt praktisk information om lokalområdet og dets seværdigheder.

Der er også en kalenderfunktion, så man kan se, hvornår kolonierne er lejet ud. Det arbejder som noget nyt sammen med kolonipersonalets eget bookingsystem, så det er også et løft for foreningens ansatte, fortæller Søren Freiesleben.

”Det kommer til at spare personalet for en masse opkald om kolonier, som alligevel viser sig at være bookede på de datoer, folk ringer om. Samtidig kan man se flere oplysninger om kolonierne, så man bedre kan se, hvad man kan få de forskellige steder. Det er et stort løft,” siger han.

Der er også kommet en loginfunktion til kolonipersonale og tilsynsførende, som nu har fået deres egne indholdssider på hjemmesiden.

Besøg den nye hjemmeside på www.kolonierne.dk

Årets kolonifolder er nu ude på skolerne, hvor tilmeldingsfristen er 15. februar. 

Tilføj kommentar til artiklen

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.

MatBymn | 25. august 2019 KL. 08:26

Compra Levitra Online Ortho Test Kamagra <a href=curerxshop.com>cialis online</a> Cialis Tadalafil Precio Force

Jørn Engelbrecht Christiansen | 03. januar 2018 KL. 14:31

Jeg så tilfældigt siden og kom i tanke om noget, jeg længe har grublet over. Jeg er

90 år, har gået i Husum skole og Hans Tausensgade skole i 30 erne og 40 erne.

Jeg har haft stor fornøjelse af Københavns Kommunelæreres feriekolonier i min barndom (svagbørnskolonier?).

Men jeg har været på koloni i Blokhus, men har svært ved at forstå, at vi kom på koloni under krigen? 4.mellem.

Kan Man mon henvise til en kilde, hvor jeg kan få oplyst, hvordan

Blokhuskolonien virkede under og efter

krigen, evt. hvornår den er nedlagt.

Venlig hilsen

Jørn E. Christiansen

Sami Kallas | 17. januar 2017 KL. 20:07

-svinekød

Betina nielsen | 15. august 2016 KL. 22:06

Ingen