KLF’s grillarrangement aflyses

Selvom smitterisikoen fortsat er begrænset i København, har KLF’s bestyrelse af sundhedsmæssige grunde besluttet at aflyse det traditionsrige grillarrangement i foreningens hus på Frydendalsvej.

KLF | Af: Jan Klint Poulsen 18. august 2020
KLF's grillfest lokker mange medlemmer til foreningens hus på Frydendalsvej, men i år må arrangementet aflyses. Foto: Jan Klint Poulsen
KLF's grillfest lokker mange medlemmer til foreningens hus på Frydendalsvej, men i år må arrangementet aflyses. Foto: Jan Klint Poulsen

Der bliver ikke serveret glohede pølser henover grillen på Frydendalsvej 27. august, som det ellers var planlagt. Mandag besluttede KLF’s bestyrelse at aflyse arrangementet med henvisning til de sundhedsmæssige udfordringer, der kan være, når op mod hundrede mennesker samles på et begrænset areal.

Grillarrangementet har i de seneste år vokset sig til en stor succes med mange deltagende medlemmer fra arbejdspladserne rundt om i byen. Derfor er aflysningen også ærgerlig ifølge formand Lars Sørensen, der havde set frem til en stemningsfuld eftermiddag i haven.

”Vi har vurderet, at det ville være en udfordring at sikre en forsvarlig håndtering af spisning, samvær med mange deltagere og ikke mindst sang i haven med foreningens lærerkor. Derfor har vi set os nødsaget til at aflyse, desværre."

Denne artikel og tilhørende indhold udtrykker ikke nødvendigvis KLF´s synspunkter. Læs mere.  

Tilføj kommentar til artiklen

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.