Kandidat til Danmarks Lærerforenings Hovedstyrelse: Inge Thomsen

KLF's næstformand Inge Thomsen stiller op til hovedstyrelsesvalget i Danmarks Lærerforening. I den anledning har KLFnet.dk tændt mikrofonen i studiet og talt med Inge Thomsen om hendes kandidatur og hørt hendes bud på, hvor den store forening skal lægge sine kræfter de kommende år.

Nyhed | Af: Jan Klint/Torben Kloster 19. november 2019

Du kan også lytte til podcasten via din podcast-app. Søg efter 'Københavns Lærerforening' (Bemærk, at Apple for tiden er flere dage om at lægge nye podcasts i deres app.) Du kan fx lytte til podcasten via Spotify.

Hun har 16 års politisk erfaring, kan mobilisere medlemmerne og vil kæmpe for en national handleplan for inklusion. 

Inge Thomsen, næstformand i Københavns Lærerforening, er i denne podcast i studiet hos Jan Klint, forud for sit kandidatur til Hovedstyrelsen. 

Hun gik ind i fagbevægelsen, fordi hun tror på, at man skal stå sammen for at bekæmpe nedskæringer. En af hendes mærkesager er en national handleplan på inklusionsområdet. København blev reddet af, at der blev givet 135 millioner kroner til inklusion, men som Inge Thomsen siger: “Vi var heldige, det var de ikke andre steder i landet. Det kan ikke være rigtigt, at der skal være forskel på, om man bor i København eller Odense. Der skal laves en national handleplan.” Og hun tilføjer:

“Det var noget makværk, de fik lavet med specialreformen.”

Du kan høre hele interviewet med Inge Thomsen herover.

Valget til Hovedstyrelsen i DLF afvikles fra 21. november til 3. december. Du modtager senest 21. november mail med link til afstemningen.

Denne artikel og tilhørende indhold udtrykker ikke nødvendigvis KLF´s synspunkter. Læs mere.

Tilføj kommentar til artiklen

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.