Ingen ekstra kompensation til de tillidsvalgte i København

Der bliver ikke forhandlet yderligere om en central lønkompensation for den ekstra indsats, som Københavns Lærerforening vurderer, de tillidsvalgte har ydet under corona-perioden. Det skriver administrerende direktør i Børne- og Ungdomsforvaltningen, Tobias Stax, til KLFnet.dk.

Nyhed | Af: Jan Klint Poulsen 29. juni 2020

Det blev ikke til langstrakte forhandlinger om ekstra lønkroner til de tillidsvalgte, da KLF i sidste uge bad om et forhandlingsmøde med Børne- og Ungdomsforvaltningen. Efter første møde meddelte administrerende direktør Tobias Stax, at man ikke ønsker at imødekomme KLF’s ønske om et ekstraordinært tillæg.

I stedet henviser Tobias Stax til den almindelige opgørelse af arbejdstiden ude på skolerne, som sker mod afslutningen af skoleåret. Her skal der også tages højde for eventuelle ekstraopgaver.

Forvaltningen har skrevet ud til skolelederne og henvist til skolernes opgørelse af arbejdstiden og gjort opmærksom på, at man skal tage højde for eventuelle ekstraopgaver for TR og AMR.

I Københavns Lærerforening er formand Lars Sørensen ærgerlig over, at man ikke kunne lave en fælles aftale for alle tillidsvalgte sammen med forvaltningen:

”Det er ærgerligt, at vi ikke kunne sende et klart signal til de tillidsvalgte, der har løftet en helt særlig opgave i en svær tid. Især fordi det har været helt afgørende for forvaltningen og skoleledelserne, at tillids- og arbejdsmiljørepræsentanterne var med i de mangeartede møder og drøftelser for at lande gode løsninger ude på skolerne.”

”Jeg er dog glad for, at man har skrevet ud til skolerne, at man skal opgøre arbejdstiden og forholde sig til den ekstra tid, der på mange skoler er brugt. Vi forventer, at det vil betyde, at man lokalt kan løfte den opgave.”

Denne artikel og tilhørende indhold udtrykker ikke nødvendigvis KLF´s synspunkter. Læs mere.  

 

 

Tilføj kommentar til artiklen

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.