Hurtige penge og det sjoveste job

Bliv medlem af Hjælpekassen og få et billigt lån. Det koster kun en rund 20'er, og så er du samtidig med til at hjælpe andre medlemmer

Information | Af: Peter Garde 30. januar 2017
Foto: Jan Klint Poulsen
Foto: Jan Klint Poulsen

Hjælpekassen er en kasse med hjælp til lærere, der er kommet i knibe

Det er også en forening, og kontingentet er 20 kr. om året. Det skal ikke være en udgift at være medlem, men bare et greb i lommen. Jo flere medlemmer Hjælpekassen har, desto flere penge kan vi gøre godt med.

Solidaritet kommer alle til gode

Måske får du selv brug for det – det har mange andre i hvert fald haft. Hvis du ikke får brug for det, er du bare heldig, og du kan glæde dig over, at du gavmildt og solidarisk har givet en hånd til en kollega.

Lån hurtigt, nemt og billigt

Hvis du har brug for et lån, behøver du ikke gå i banken. Du skal bare ringe eller skrive til foreningens formand, så ordner han resten på et par dage. Eneste krav er, at du er medlem af Hjælpekassen, og at du står i en trangssituation. Vi siger det ikke så højt, men faktisk har nogle kolleger været så langt ude på tynd is, at deres lån er lavet om til en gave.

Alle medlemmer af Københavns Lærerforening kan blive medlem af Hjælpekassen.

Vi mangler måske en Hjælpekasse-repræsentant på din skole

Har du lyst til at hilse på alle dine kolleger en gang om året, så gør dig selv og alle andre den tjeneste at melde dig som Hjælpekasse-repræsentant. Opgaven består i hvert forår at hilse på alle dine kolleger og samle 20 kr. ind fra helst dem alle. Det sjoveste job i København.

Alle Hjælpekasse-repræsentanter finder deres egen stil, og mange sætter pris på deres særlige opgave. At være Hjælpekasse-repræsentant er en stor ære. Nogle rigtig rutinerede Hjælpekasse-repræsentanter siger bare ”hit med 20 kroner”, så ved kollegerne, hvad det drejer sig om, for alle skal selvfølgelig lige vide, hvad Hjælpekassen er for en kasse.

Meld dig som repræsentant

Gider du at gøre en lille særlig indsats med at få dine kolleger med i Hjælpekassen, så ring til formand Bent eller send en mail, så får du at vide, hvad du skal gøre.

Formand Bent: tlf. 57 52 72 35, mail: kaborken@mail.dk

Når dine kolleger betaler, kan de bare give en tyver eller sende til dig via mobil pay. Bagefter sender du kontingenterne videre.

Er din skole medlem af Hjælpekassen? Klik her.

Tilføj kommentar til artiklen

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.