Fotoserie: Den lune sensommerstemning i foreningens have skabte den perfekte ramme om årets grillfest i Københavns Lærerforening.

Grilltraditionen fastholdes med stor succes i Københavns Lærerforening, hvor der i dag blev serveret pølser, øl, vin og vand for medlemmerne i foreningens hus på Frydendalsvej. Årets grillfest blev gennemført med forudbestilt lækkert sensommervejr og hyggelige kolleger i massevis.

Foreningens nyindkøbte gasgrill fik kamp til stregen, da de pølsehungrende medlemmer stimlede sammen ved det interimistiske traktørsted fra kl. 15. Alle fik dog pølser, brød og drikkevarer til tiden og kunne sammen hygge sig med gode kollegaer og medlemmer af KLF på tværs af de københavnske skoler og øvrige arbejdspladser.

Københavns Lærerkor gæstede igen i år haven og bød på klassiske danske sange. Ude på Frydendalsvej og Jacobys Allé stod cyklerne i kø langs hækken, som et fint bevis på, at lærerne i København i stor stil befordrer sig på de tohjulede, når de skal fra a til b. 

Grillfesten er en god og hyggelig begivenhed, der efterhånden har bidt sig godt fast hos medlemmerne, som glade kigger forbi deres fagforening. 

Se fotoserie fra grillfesten:

Denne artikel og tilhørende indhold udtrykker ikke nødvendigvis KLF´s synspunkter. Læs mere. 

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.