Er næste års ferieplanlægning i gang?

Som ansat i Københavns Kommune, og som medlem af Københavns Lærerforening, har du flere muligheder for skønne og billige ferieophold både i Danmark og i Europa.

Nyhed | Af: Jan Klint Poulsen 11. december 2018
Udsigten over Benalmadena Costa på den spanske sydkyst, hvor KLF har en ferielejlighed.
Udsigten over Benalmadena Costa på den spanske sydkyst, hvor KLF har en ferielejlighed.

Måske er du og din familie allerede i gang med at planlægge næste års ferie. Det grå, kolde og kedelige vintervejr kan i hvert fald få de fleste til at drømme sig hen til afslappende ferieophold under sydlige breddegrader. Så er det heldigt, at der er gode og billige tilbud til dig, som er ansat i Københavns Kommune eller medlem af KLF – det gælder også for pensionister.

Københavns Kommuners Feriefond har nu åbnet for leje af mange skønne sommerhuse i Danmark og pragtfulde lejligheder i udlandet. For ansatte i kommunen er det sket 1. december. 

Som noget nyt kan pensionister ligeledes leje for resten af 2019. Dog ikke ugerne 27 til 32, hvor der gælder lodtrækning fra onsdag 2. januar 2019. Tidligere kunne reservation kun ske 8 uger før lejeperioden. 

Pensionister, der jo ikke har noget lønnummer, kan ringe på telefon 3366 2236 og blive oprettet. Se i øvrigt bilaget fra Feriefonden, der er vedhæftet lønsedlen for december.

Kig ind på Feriefondens hjemmeside www.kk.dk/feriefonden og se de mange favorable tilbud.

Kun for KLF'ere

Naturligvis tilbyder Københavns Lærerforening også leje af ferieboliger. I mange år har foreningens lejlighed i Berlin været en populær destination for medlemmerne. Der er fortsat ledige uger i 2019. Du kan læse mere om ferielejligheden her.

Frem til og med uge 15 næste år råder Københavns Lærerforening over en lækker lejlighed i Benalmadena Costa tæt på Malaga. Læs mere her.

Tilføj kommentar til artiklen

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.