2255 underskrifter afleveret til Københavns overborgmester

Et overvældende antal underskrifter, indsamlet på mindre end én uge, blev fredag formiddag afleveret til overborgmester Frank Jensen. "Det er et vidnesbyrd om, at de københavnske lærere står bag deres fagforening i lokalaftaleforhandlingerne," fortæller Jan Trojaborg til KLFnet.

Nyhed | Af: Jan Klint Poulsen 30. september 2016
Overborgmester Frank Jensen får overrakt 2255 underskrifter fra de københavnske lærere af KLF-formand Jan Trojaborg. Foto: Ivan Jespersen.

Hvis nogen var i tvivl om Købehavns Lærerforening mangler opbakning fra medlemmerne, så tager de fejl. På mindre end en uge blev en stor underskriftsindsamling iværksat og gennemført efter ønske fra en række tillidsrepræsentanter. I dag kunne KLF's formand Jan Trojaborg så aflevere de mange underskrifter til Københavns overborgmester på et møde for 55 tillidsvalgte på Hotel Storebælt, hvor Frank Jensen var inviteret til at holde oplæg. Overborgmesteren fortalte de tilhørende om kampen for mere lighed i København. Et arbejde som Frank Jensen brænder for og politisk har sat fokus på i sin tid som overborgmester.

Opbakning til KLF fra medlemmerne

Med underskrifterne bakker lærerne i København op om KLF's forhandlingslinje i lokalaftaleforhandlingerne med skolelederne (SKK) og Forvaltningen (BUF), hvor man ønsker at sikre øget fleksibilitet og et større professionelt råderum til lærerne. 

LÆS OGSÅ: Over 2000 lærerunderskrifter til BR

Efter sammenbruddet i forhandlingerne om en lokalaftale, har Københavns Borgerrepræsentation vedtaget at opfordre forvaltningen til at genoptage forhandlingerne med SKK og Københavns Lærerforening. Det første forhandlingsmøde efter sammenbruddet var således 27. september. Næste møde mellem parterne er 10. oktober, hvor forhandlingerne fortsætter.

 

 

Tilføj kommentar til artiklen

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.

Berit Halskov | 04. oktober 2016 KL. 21:13

Selvfølgelig bakker lærerne KLF op i bestræbelserne på, at få aftalt bare en lille smule fleksibilitet og professionelt råderum i tilknytning til Lov 409. Når nu Socialdemokratiet ønsker at sætte fokus på tillid til de professionelle i den offentlige sektor , så burde den aftale da været underskrevet for længe siden.Så kære Frank Jensen, hvis du mener noget med alle de fine ord, så gør dit til, at der meget snart kommer en aftale.