Opdatering: Vinderne af konkurrencen er fundet! Se KLFnet's juleadventskalender.

 

Vinderne af konkurrencen 2. søndag i advent blev:

Frans Højmann, pensionist

Kirsten Hansen, Lergravsparkens Skole

Tillykke til jer begge! 

 

Vi er nu nået til andet afsnit af KLFnet’s hyggelige adventsjulekalender. I fire små film bager otte børn julekager på forskellige københavnske folkeskoler. Denne gang er optaget på Højdevangens Skole på Amager.

Det er ikke kun velduftende, knasende julekager, der fylder i hvert afsnit. Børnene, der går på forskellige klassetrin, taler undervejs om hverdagsfilosofiske emner, som måske giver stof til eftertanke.

Se søndagens afsnit herunder, og deltag i konkurrencen (afsluttet) beskrevet under videoen.

(Desværre er der lidt juleknas med lyden på Olivias mikrofon. Vi beklager.)

Deltag i konkurrencen og vind biografbilletter

Hvis du er medlem af Københavns Lærerforening, kan du deltage i konkurrencen om 2 x 2 biografbilletter inklusiv sodavand og popcorn. Du kan frit vælge mellem 55 forskellige biografer i Danmark. Præmien sendes direkte til din adresse, eller kan hentes hos Københavns Lærerforening i hele december.

Dagens spørgsmål: Hvilket ord siger Johanne og Olivia til hinanden, inden de spiser pebernødderne i skolekøkkenet?

 

Sådan deltager du:

Send dit svar i en mail til juleklf@gmail.com senest mandag 5. december kl. 12.00. Vi trækker lod blandt de rigtige besvarelser og de to vindere vil fremgå her på siden umiddelbart efter kl. 12 mandag.

Bemærk, at du skal være medlem af KLF og skal svare korrekt på spørgsmålet. Du skal ligeledes skrive dit fulde navn og adresse, så vi kan sende præmien til dig. Ønsker du at afhente din præmie, skal du skrive det i mailen. Du kan ikke deltage i konkurrencen ved at skrive svaret i kommentarfeltet nedenfor.

Se sidste søndags afsnit her. Bemærk at konkurrencen fra 1. søndag i advent er afsluttet.

Få nyheder fra KLFnet.dk i din indbakke.
Tilmeld dig her.