Vi tager guldet næste år!!

"Humøret var højt, stemningen god, der var kaffe, seje børn, yndlingskollegaer og en helt ny verden af idrætslærer-haute couture åbnede sig lige dér på Østerbro Stadion."

Lærerblog: Strakte Hænder | 12. juni 2016

Vi har faktisk trænet!

Gennem de sidste par måneder har vi flittigt øvet diverse atletik-discipliner, og HVER mandag og onsdag hele skoleåret har vi løbet 4 km. Det har været skide godt – især hvis man lige hæver sig op over eder og forbandelser og konspirationsteorierne omkring lærernes egocentrerede motiv med rod i eget overskydende flæsk eller lysten til at pine livet ud af børn.

Det har hver eneste uge affødt en kaskade af sindssyge undskyldninger og krumspring for at prøve at slippe. Jeg må sige, at kreativiteten i hvert fald ikke er et issue. De stakkels børn har på skift haft ondt i hjertet, lidt under knækkede negle, sygdomme i øjenbrynene - og selv drengene har haft menstruationssmerter. Men SÅ er det heldigt, at man som lærer ved, at de i virkeligheden smiler indeni:-)

Anyway, vi har altså trænet og trænet og kan bare konstatere, at det nok ikke er en idrætsprofil, der er vores stærkeste kort på hånden. Men Skole-OL var et brag af en fest alligevel, særligt grundet flere ganske særlige tøjoplevelser..:

Onsdag morgen klokken 07.45, og vi var helt klar! Jeg havde i dagens anledning afveget fra princippet om høje hæle, da jeg tænkte, at det nok alligevel ville være lidt malplaceret at spankulere omkring og agere entusiastisk idrætslærer iført heels. Så jeg havde forenet mig med, at 162 cm måtte være dagens udgangspunkt og havde taget de praktiske og flade sandaler på. De bliver sjældent luftet offentligt og øjensynligt af god grund! (Den dag blev netop de sandaler enden på min værdighed…)

Humøret var højt, stemningen god, der var kaffe, seje børn,  yndlingskollegaer og en helt ny verden af idrætslærer-haute couture åbnede sig lige dér på Østerbro Stadion.

Der var helt klare tendenser at spotte. Vi taler koralfarver, hestehale og hotpants til den kvindelige idrætslærer og mande-hotpants/cykelshorts til mændene, tilsat en lille knæstrømpe og kunstfærdig windbreaker.

Det bliver nok ikke en stil, jeg fremover vil gøre en stor indsats for at dyrke – og jeg vil i øvrigt revurdere, om det absolut skal være den prikkede sok, jeg har som reserve i min taske. Der var en klar tendens inden for herreidrætslærer-moden, der pirr
Det bliver nok ikke en stil, jeg fremover vil gøre en stor indsats for at dyrke – og jeg vil i øvrigt revurdere, om det absolut skal være den prikkede sok, jeg har som reserve i min taske. Der var en klar tendens inden for herreidrætslærer-moden, der pirrer nysgerrigheden. Taler vi bark-print, speciel garvet windbreaker læder - eller er det vævet af det pureste kork?

Selv om vi skriver juni måned, og det officielt er sommer, var det pisse koldt. Min vejr-app havde misinformeret mig i stor stil, og tidspunktet kom, hvor jeg ikke kunne ignorere mine bundfrosne tæer mere. Blandt Danmarks idrætslærer-trendsetter-jetset måtte jeg i et ”moment of pride”, som i øvrigt varede hele dagen, puste liv i en gammel fordom om lærere; Sok i sandal. Kunne det dog ikke bare have været en god gammel H2O klip-klap, så udtrykket i det mindste var gennemført!!

Men trods sok i sandal og det faktum, at vi blev gennempryglet i samtlige OL-discipliner, var det en skide god dag. Vi tager guldet næste år! ;)

Tilføj kommentar til artiklen

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.

Arkiv