Aktuelt

Vold og trusler må aldrig blive et arbejdsvilkår

"Folkeskolen skal som udgangspunkt være god nok til alle folks børn. Det er i folkeskolen, vi skaber den helt afgørende sammenhængskraft i vores land. Men meget ofte er klassekvotienten høj og kvadratmeterne få. Meget ofte får...

Giver det mening?

"En undervisning, hvor målstyring og testmanien ikke fylder mest, men hvor det er fagligheden, nærværet, trivslen og fællesskabet, der er i centrum, hvor blev den af?"

Dialogmøde sparker gang i fordelingen af udskolingspuljen

Hvordan skal de 220 millioner kroner i udskolingspuljen investeres for at skabe en bedre udskoling for de københavnske elever? Det var spørgsmålet, da børne- og ungdomsborgmesteren og Børne- og Ungdomsudvalget inviterede alle...

Debat: Krigszone eller dialog

Torben Fleckner byder det nye Børne- og Ungdomsudvalg velkommen i sit debatindlæg og henleder politikernes opmærksomhed på områder i skolen, som han mener, bør være genstand for dialog.

Disse fem kan lægge svesken på disken

Foreningen Sveskens Venner kårer 25. januar ‘Årets Sveske’. Prisen gives til en person eller gruppe, som i folkeskoledebatten tør tale lige ud af posen uden at lægge fingre imellem. Kort sagt, turde smide svesken på disken.