Aktuelt

KLF-valget er afgjort

En flot stemmeprocent og enkelte justeringer i bestyrelsessammensætningen blev resultatet af denne uges valghandling i Københavns Lærerforening.

Fagbevægelsen skal styrkes massivt i de kommende år

"Hvis vi skal hamle op med arbejdsgivere, der ikke frygter konflikt, og som uden tøven modsvarer strejke med en altomfattende lockout – hvor arbejdsgiverne tilmed tjener tæt på én milliard kroner om dagen under en konflikt – så...

Så skal der stemmes!

Fra 16. til 19. april er der valg i Københavns Lærerforening. Der skal vælges repræsentanter til KLF's bestyrelse og supplerende kongresdelegerede.

Tak til dem, der tog kampene før os!

"Vi kan gøre opmærksom på værdien af vores arbejde. Vi kan se og vise fællesskabets styrke. Vi kan vise de privatansatte, at deres støtte er og har været af en betydning, der ikke kan overvurderes. Vi kan vise yngre generationer,...

Nok er nok – en løsning for alle!

Omkring 10.000 offentligt ansatte fra alle faggrupper mødte op til demonstration i protest mod truslerne om lockout og de stadigt ringere arbejdsforhold på offentlige arbejdspladser.

Fredagsbar i KLF

Københavns Lærerforening inviterer medlemmerne til musik, hygge og økologiske hotdogs i foreningens hus på fredag. Læs mere her.