Aktuelt

Giver det mening?

"En undervisning, hvor målstyring og testmanien ikke fylder mest, men hvor det er fagligheden, nærværet, trivslen og fællesskabet, der er i centrum, hvor blev den af?"

Dialogmøde sparker gang i fordelingen af udskolingspuljen

Hvordan skal de 220 millioner kroner i udskolingspuljen investeres for at skabe en bedre udskoling for de københavnske elever? Det var spørgsmålet, da børne- og ungdomsborgmesteren og Børne- og Ungdomsudvalget inviterede alle...

Debat: Krigszone eller dialog

Torben Fleckner byder det nye Børne- og Ungdomsudvalg velkommen i sit debatindlæg og henleder politikernes opmærksomhed på områder i skolen, som han mener, bør være genstand for dialog.

Disse fem kan lægge svesken på disken

Foreningen Sveskens Venner kårer 25. januar ‘Årets Sveske’. Prisen gives til en person eller gruppe, som i folkeskoledebatten tør tale lige ud af posen uden at lægge fingre imellem. Kort sagt, turde smide svesken på disken.

"Vi var for hurtige til at implementere folkeskolereformen"

To kommunalpolitikere fra det gamle børne- og ungdomsudvalg gør status over de sidste fire år og kommer med gode råd til det nye udvalg. De er stolte over lokalaftalen, men en af politikerne erkender, at indførelsen af reformen...

Nytårsforsætter: Sådan kommer du igennem 2018

Var du den optimale udgave af dig selv i 2017? Eller er der plads til forbedringer? Fortvivl ikke! Klaus Møller inviterer dig med om bord i nytårsforsætternes supertanker, og kursen er sat mod succes!