Aktuelt

Stem ”JA” til et skridt på vejen

Lærerne vil få mere indflydelse på folkeskolen, vi vil opleve mere gennemsigtighed i kommunernes og ledelsernes prioriteringer. Aftalen anerkender, at folkeskolens fremtid og udvikling afhænger af samarbejde.

Et svært valg - men jeg stemmer nej

Aftalen hindrer ikke en stigende individualisering af lærerarbejdet, men bidrager til meget forskellige arbejdsforhold for den enkelte medarbejder, vurderer Peter Jensen i sit debatindlæg.

Stem nej

Stem nej til en samarbejdsaftale, der vil tvinge os til at samarbejde om nye forringelser.

De almene skolers kompetencecentre skal spares væk

De skulle egentlig understøtte områder, hvor der er behov for særlig udvikling indenfor idræt og bevægelse, matematik, sprog samt læring og IT på de københavnske folkeskoler, men nu står fem af de seks kompetencecentre til at...

KLF’s grillarrangement aflyses

Selvom smitterisikoen fortsat er begrænset i København, har KLF’s bestyrelse af sundhedsmæssige grunde besluttet at aflyse det traditionsrige grillarrangement i foreningens hus på Frydendalsvej.

Københavnerakademiet lukker: Ingen faglig effekt

Det intensive læringsforløb Københavnerskademiet har ingen gavnlig effekt på elevernes faglige niveau, konkluderer en rapport fra Rambøll. Rapporten peger endda på, at deltagerne klarer sig dårligere end elever, der ikke har...