Aktuelt

Fra arkivet: I denne søde juletid

Folkeskolelærer Klaus Møller udtrykker her sin uforbeholdne foragt for december måneds faste juletraditioner, der har vundet indpas i folkeskolen. Bloggen er en såkaldt genudsendelse, men med revideret billedeside.

Elevernes billeder – hvorfor er de så vigtige?

Jul på Billedskolen falder traditionelt sammen med udstillingen af efterårsholdenes arbejder. Familie og venner møder i stort tal frem til ferniseringen. Mange børn og unge søger Billedskolens kurser, men hvordan står det...

Podcast: Diskrimination på skoleskemaet

Ligestilling, homoseksualitet, racisme eller sexisme. Diskrimination findes i mange udklædninger i forskellige miljøer og rammer ca. hver fjerde københavner. I erkendelse af problemets omfang har Københavns Kommune søsat...

Er næste års ferieplanlægning i gang?

Som ansat i Københavns Kommune, og som medlem af Københavns Lærerforening, har du flere muligheder for skønne og billige ferieophold både i Danmark og i Europa.

Tak, Erik!

Janne Riise Hansen sender sin dybfølte tak til lærer Erik Schmidt, der tog kampen op mod den håbløse uretfærdighed, da han blev tildelt en advarsel for at sige sin mening på et møde på sin skole. Læs med her.

Til julefest hos seniorerne

And, rødkål, risalamande og Lucia-kor var blandt hovedingredienserne, da KLF’s pensionister mandag fejrede højtiden ved den traditionsrige julefest.

Er du rigtig syg?

Det kan ske for alle, men de færreste forventer, det sker for dem. En arbejdsulykke rammer altid uventet og kan i værste tilfælde vende fuldstændig om på det liv, man lever. Sådan var det for Natazja Arendal Johansen, da hun en...

TR-møde: Vi skal kunne mobilisere

KLFnet.dk's udsendte journalist Peter Garde, leverer her et indblik fra det årlige TR/AMR-møde i Københavns Lærerforening. Der er både budskaber til de unge og de gamle erfarne. Følg med.