Aktuelt

Kunsten at overleve med glæden i behold

Efter to år ude af Københavns Lærerforenings bestyrelse er jeg tilbage for at kæmpe for, at lærerne får bedre rammer og mere tid til at udføre opgaverne.

Læs single om tyve års skolebyggeri i København

Hvordan bygger man egentlig en skole? Hvad sker der, når arkitektur og pædagogik skal hænge sammen? Peter Garde beskriver i denne single udviklingen i københavns skolebyggeri fra totalt forfald til prisbelønnet arkitektur.

Københavns Lærerkor har brug for dig

Har du lyst til at synge sammen med andre sangglade lærere? Københavns Lærerkor starter ny sæson 5. september. Det er et stort projekt undervejs for koret. Læs mere her.

Gullaschbaronens slot fejrede 100 år som koloni

Sommerferiekolonierne er et hit, og det har de været i mange år. I juli kunne den bornholmske koloni Egilsholm fejre 100 års fødselsdag med en tidsrejse for kolonibørnene, og gæster der kom med gamle minder.

Invitation til boglancering

Kom med til lanceringen af Christian Horsts bog 'På ulige fod', der belyser etniske minoritetsbørns vilkår og muligheder i Danmark. Lanceringen finder sted 18. september kl. 16 til 18 på Frydendalsvej 24.

Sommerkolonierne er et tiltrængt frirum

Det giver gode relationer og et andet syn på hinanden, når elever tager på koloni med deres lærere og pædagoger. Sådan lød det fra både børn og voksne på kolonien Feriegården, da Ellebjerg Skoles kolonihold tirsdag fik besøg af...