Aktuelt

Den konstruktive dialog glider over i magtkampe

Den ofte hyldede demokratiske dialog har de senere år fået karakter af mere rå magtkampe, og det prægede emnerne ved det ordinære TR-møde. Med aktuelle indlæg fra veloplagte oplægsholdere udefra blev mødet endnu en gang meget...

Myte eller realitet?

Lærerflugt, inklusion og socialdemokrater: Myte eller realitet? Redaktionen har kørt en række almindelige begreber fra folkeskolen gennem Klaus Møllers fintfølende bullshit-filter. Resultatet kan ses herunder.

CPH:DOX satte elevproduktioner på programmet

BLG-TV ramte i sidste uge Charlottenborgs hvide vægge, da elever fra Blågård Skole viste filmproduktioner frem i kunsthallens ‘Blå Rum’. Et rum indrettet til film med “fokus på almindelige menneskers ualmindelige historier”.

Temadag: Dyd og pine 26. april

Det Pædagogiske Selskab inviterer til temadag om de gamle dyder. Hvor er de blevet af i undervisningsrummet? Flere spændende oplægsholdere krydrer dagen. Læs mere her.

Åbent brev: Skab rammerne for bedre ledelse

"Forestil dig at være direktøren, der blev husket for at skabe rammer for god ledelse og for at fylde folkeskolen med professionel kapital," skriver Kjell Nilsson i et åbent brev til Kristian Heunicke, KL´s direktør for...

Flere penge til skolebyggeri

Alle partier i BR står bag en ’Skole og renoveringspakke’, der afsætter penge til nye skolebyggerier og til renovering af de skoler, der endnu ikke er sat i stand.