Aktuelt

Debat: Krigszone eller dialog

Torben Fleckner byder det nye Børne- og Ungdomsudvalg velkommen i sit debatindlæg og henleder politikernes opmærksomhed på områder i skolen, som han mener, bør være genstand for dialog.

Disse fem kan lægge svesken på disken

Foreningen Sveskens Venner kårer 25. januar ‘Årets Sveske’. Prisen gives til en person eller gruppe, som i folkeskoledebatten tør tale lige ud af posen uden at lægge fingre imellem. Kort sagt, turde smide svesken på disken.

"Vi var for hurtige til at implementere folkeskolereformen"

To kommunalpolitikere fra det gamle børne- og ungdomsudvalg gør status over de sidste fire år og kommer med gode råd til det nye udvalg. De er stolte over lokalaftalen, men en af politikerne erkender, at indførelsen af reformen...

Nytårsforsætter: Sådan kommer du igennem 2018

Var du den optimale udgave af dig selv i 2017? Eller er der plads til forbedringer? Fortvivl ikke! Klaus Møller inviterer dig med om bord i nytårsforsætternes supertanker, og kursen er sat mod succes!

Hvad gør du? – Hvad gør vi?

Jeg ønsker et KLF, der bruger samtlige de virkemidler, vi har, til at skabe et arbejdsliv, hvor vi kan udleve vores profession i et sundt arbejdsmiljø og gå glade på arbejde, så ...

Kom og hør om OK 18

Danmarks Lærerforenings formand Anders Bondo Christensen deltager i et medlemsmøde 24. januar, hvor han fortæller om overenskomstforhandlingerne.