Aktuelt

Corona-aflysningerne står i kø hos KLF's pensionister

KLFs pensionister må give afkald på normalt velbesøgte sociale møder, sangkor, rejser, julefest og andre arrangementer i en tid, hvor befolkningen opfordres til hverken at mødes, synge, rejse, feste eller tage på fællesture.

“We Wanna Be Free, oh yeah …”

Shu Bi Dua-sangen fra 1982 er aktuel igen, nu hvor bandet på en trist baggrund får fornyet opmærksomhed, men faktisk har omkvædet i sangen også potentiale til at blive lærernes nye frihedssang.

Lærerens dårlige samvittighed

Vores folkeskole i København er hårdt udfordret. Der er ALT, ALT for mange elever i klasserne. Både af de skoleparate og de ikke-skoleparate.

Er du blevet slået? Så må du på kursus

Nogle lærere oplever, at det er dem, der skal forbedre sig, når elever er udadreagerende. Problemer med vold og trusler bør dog altid løftes til at være det arbejdsmiljøproblem, det reelt er, siger ekspert.

Pauser - en uundværlig del af en god arbejdsdag

Fælles pausetid er en vigtig del af et sundt arbejdsmiljø og en god grundlæggende arbejdsrytme. Det er en konkret opgave for skolelederen og Lokalmed at genskabe pauserne, hvis de har været forsvundet.

Forsker: Børn ved for lidt om digitale teknologier

Digitalt indfødte bliver nutidens børn og unge kaldt, men de er ikke klar over, hvilken indflydelse de teknologier, som de bruger, har på dem selv og på samfundet. Det skal de bevidstgøres om i skolen, mener fagdidaktisk forsker.